1. Presentació

Educar és una missió evangelitzadora de l’Església. La nostra escola té com a missió la formació integral de la persona, fidels a l’estil de Francesc Palau i al seu amor a l’Església, i ofereix a la societat una educació cristiana fomentada en l’amor i el servei als altres.

Proposa conrear en la persona els valors que emanen de l’Evangeli; potencia l’esperit de família en les relacions interpersonals, en un ambient de fraternitat, llibertat i confiança on sigui favorable el diàleg i la coresponsabilitat.

La nostra Escola, oberta a tothom, en especial als més necessitats, i immersa en el medi social i cultural, dóna resposta a les necessitats diverses de cada persona i de la societat.

DES DE LA DIMENSIÓ TRANSCENDENT

La nostra Escola opta per un model educatiu obert a la transcendència des de la dimensió humana.

Ens proposem ajudar a descobrir el misteri de l’home i cooperar a trobar solucions als principals interrogants de la nostra vida. Presentem Jesucrist i el seu  missatge com a projecte de vida.

 DES DE L’EVANGELI DE JESÚS

Som una escola en pastoral; ens inspirem en l’Evangeli de Jesús, en la vida i l’ensenyament de l’Església, partint d’un projecte integral d’iniciació i maduració cristiana; aquest projecte inclou: l’acció pastoral, l’ensenyament religiós, la pràctica sacramental, l’experiència de l’oració, l’educació moral i el compromís cristià i eclesial.

Proposem la plena coherència entre fe, vida i cultura. La nostra proposta educativa inclou una referència explícita al Missatge Salvador de Jesús.

La comunitat educativa serà testimoni de comunió, gratitud, alegria i coresponsabilitat i d’aquesta manera configuri la seva acció amb un sentit cristià.

DES DEL PARE PALAU ESCOLA MARIANA

La nostra escola, inspirada en l’ideal de Francesc Palau, fomenta la devoció i l’amor a MARIA, i la proposa com el tipus perfecte de l’Església i model de virtuts cristianes.

L’escola de Carmelites Missioneres Teresianes orienta cap a l’amor de l’Església –Déu i el proïsme- expressat en actes de fe, esperança i caritat. L’amor és el que fa possible la unió de la persona amb Déu i el proïsme, misteri de comunió que té la seva font i plenitud en l’Eucaristia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: