Celebració 75 Aniversari de la mort de la Gna. Teresa Mira

26 DE FEBRER DE 2016

 Celebració del 75è Aniversari de la mort de la

Gna. Teresa Mira

“Per a Déu tot és poc”

teresa mira ejemplo y llamada

 Avui, en el 75è aniversari de la mort de la Gna. Teresa Mira, Carmelita Missionera Teresiana, com les nostres Germanes del col·legi, volem contemplar-la com un somriure de Déu.

Està demostrat: l’amor provoca somriures, produeix somriures, regala somriures, i el somriure,  que no ho sembli és una cosa fonamental i d’això la germana Teresa Mira ens en dóna testimoni.

La Gna. Teresa sabia que el somriure era el punt de partida per a moltes bones accions. És signe d’una bona disposició per a alguna cosa. De vegades, cal començar pintant un somriure a la cara per vèncer una situació difícil, per vèncer un patiment, una preocupació…, o, per què no, provocar aquest somriure en els altres.

El lema que caracteritza la germana “Fer el bé a tothom” la situa en les mateixes petjades de Jesús que “va passar fent el bé”. El lema del P. Palau, “Déu i el proïsme”, com a expressió d´amor i de servei a l´Església, va marcar la vida de la Gna. Teresa Mira, des de l’acollida, la senzillesa i la tendresa.  Teresa Mira, una jove de caràcter alegre que, donant-se als altres manifestava la seva misericòrdia de Déu. Com Francesc Palau, ella també ens recorda que cal que imitem i donem a conèixer la bondat i misericòrdia de Déu. Demanem a Jesús que, com la Gna. Teresa Mira, sapiguem somriure’ns i somriure els altres i que sapiguem també ser misericordiosos. És el nostre granet de sorra perquè amb ella també “Pintem millor” i ens sentim tots acollits i estimats!

-una fecha para recordar 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: